IMG_1998Industria Galda de Jos încă nu știe dacă va juca cu CS Ghiroda sau AS U Poli Timișoara, chiar dacă toate forurile par să trimită pe Ghiroda la meciul de la Deva, Poli mai așteaptă o decizie de la FRF. 

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Alin Hancăș, Andrei Cernea se află la al treilea baraj din carieră. Singurul fotbalist care a mai participat la un astfel de eveniment din lotul campioanei județului Alba, este Claudiu Haiduc.

Din păcate Andrei „Biba” Cernea a pierdut de fiecare dată la jocurile de baraj. Odată 1-3 cu Voința II Sibiu, într-un meci jucat la Hunedoara și 0-2 cu CS Vladimirescu într-un meci disputat la Deva.

„La mine e al treilea baraj, primele două le-am pierdut, al treilea sper să fie cu noroc. Ar fi cazul să câștig și eu un astfel de meci, îmi doresc tare mult să promovez în Liga a III-a” ,a declarat Andrei Cernea, atacant, Industria Galda de Jos.

La fel ca portarul Ștef și Andrei Cernea și-ar fi dorit să joace la baraj cu AS U Poli Timișoara, formație ce încă așteaptă un verdict din partea FRF.

„Normal că ne-am dori să jucăm cu Poli era o atmosferă mai frumoasă. Nu știu nimic despre Ghiroda, am auzit că e o echipă bună”, a mai punctat Cernea.

Cristi Bodea șanse infime să evolueze la Deva

Mijlocașul Cristi Bodea are șanse mici să evolueze în barajul de la Deva, asta după ce în urmă cu aproximativ trei săptămâni acesta a fost operat la brațul drept după ce s-a tăiat într-o bucată de gresie.

„Se va simți clar lipsa lui Bodea, e un jucător bun, dacă era și el aveam o șansă mai mare. Noi vom juca oricum nu contează cine intră în teren, contează să câștigăm”, a concluzionat Andrei Cernea.

În acest sezon „Biba” a  marcat 15 goluri în 22 partide jucate pentru Industria Galda de Jos, fiind unul din jucătorii importanți ai echipei.

 
 
 

Publicitate

Publicitate