IMG_9796Forfotă mare la Alba Iulia pentru organizarea ultimelor două acte din Cupa Europei Centrale la Baschet Feminin. CSU Alba Iulia va organiza în 15-16 martie Final Four-ul acestei competiții, iar oficialii clubului au demarat deja organizarea. 

Una dintre cele mai „arzătoare” chestiuni este cea a biletelor de intrare, mai ales că sala ce va găzdui cele patru meciuri are o capacitate doar de 500 de locuri, așadar numărul tichetelor va fi unul limitat. Organizatorii vor pune în vânzare 385 de bilete, deoarece restul sunt invitații speciale pentru echipele participante, presă și alți invitați.

Prețul biletului este de 30 de lei şi este valabil pentru toate cele patru meciuri. Cel mai probabil, biletele vor fi puse în vânzare la sfârșitul acestei săptămâni (joi sau vineri) și vor putea fi achiziționate de la sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iula.

De apreciat este faptul că șefii clubului din Alba Iulia au decis să acorde invitații gratuite membrilor galeriei „Gruppo Arnsberg”, pentru a răsplăti în acest mod susținerea acordată echipei în acest sezon competițional.

 
 
 

Publicitate

Publicitate