După medalia de argint obținută de elevele Liceului Sportiv din Alba Iulia la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, o altă echipă a Liceului Sportiv va participa la o competiție importantă. Echipa U-17 a Liceului Sportiv, antrenată de George Lăncrănjan, va reprezenta județul Alba la turneul final care va avea loc la Târgu Mureș.

În perioada 28 mai – 2 iunie, formația U-17 a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia se va deplasa la Târgu Mureș, pentru disputarea turneului final, turneu rezervat junioarelor de aceiași categorie de vârstă.

„Va fi o competiție extrem de dificilă. Sunt multe echipe foarte puternice angrenate într-un turneu foarte echilibrat. Cred că echipa care dorește cu adevărat acest turneu, echipa aceea va câștiga. Echipa care prinde cele mai multe zile bune, va câștiga”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia, U-17”.

Lotul deplasate de antrenorul George Lăncrănjan este următorul: Cristina Albu, Bianca Borca, Alice Bârsan, Andreea Beldean, Ana-Maria Ciurpan, Emilia Ivașcu, Emilia Gherman, Sica Cuzic, Iulia Taltabeț, Diana Stănilă, Raluca Radu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate