Navobi Alba Iulia - UTA AradMai mult de zece echipe de juniori se vor întrece în perioada 23-24 august într-un turneu de fotbal menit să dezvolte abilitățile sportive ale viitorilor fotbaliști. Turneul va avea loc la o bază sportivă din Alba Iulia și va reuni echipe din toate colțurile țării.

Navobi A, Navobi B, Luceafărul 2010 Cluj Napoca, Sport Line Turda, Gaz Metan Mediaș, Atletico Arad, Interstar Sibiu, CFR Simeria, Kinder Sg. Mureș, Alma Sibiu, ASA Tg. Mureș, Metalurgistul Cugir, dar și alte echipe au fost invitate să participe la sfârșitul lunii august la un turneu de minifotbal care va avea loc în Alba Iulia.

Acesta are drept și scop acumularea de experienţă competițională și lărgirea orizonturilor sociale pentru micii fotbaliști.

Turneul este dedicat juniorilor născuți după data de 1 ianuarie 2005 și are ca obiective dezvoltarea abilităților sportive ale jucătorilor, încurajarea jocului creativ, ofensiv, promovarea sportului ca o metodă de șlefuire a caracterului, exersarea spiritului de fair-play, formarea de noi prieteni și, nu în ultimul rând, bucuria de a juca “jocul cel frumos”.

Acest turneu este organizat de CS Navobi Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate