HC Alba-Sebeș nu a reușit promovarea în sezonul 2011-2012, iar în noul sezon competițional 2012-2013,  accederea în elita handbalului românesc este un vis imposibil de realizat.

Chiar și așa conducătorii grupării sebeșene, văd jumătatea plină a paharului din 2012, astfel că Virgil Costea consideră că aducerea antrenorului Achimescu a fost un lucru bun.

”Eu consider că a fost un an bun, aducerea antrenorului achimescu a fost un plus de valoare în antrenamente. echipa a făcut un mare pas înainte. Apropo de coeziune a ajutat să terminăm turul pe locul 5. La clasamentul adevarului suntem pe 3”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Președintele handbalistelor și-a stabilit și obiectivul pentru 2013, iar principalul scop este acela de a construi o echipă competitivă pentru sezonul următor.

”În 2013 intenţionăm să mai aducem 2-3 jucătoare să completăm posturile să dublăm posturile cu jucătoare valoroase care să aducă un plus de valoare întregii echipe. Eu cred că returul se va desfăşura mai bine şi ca joc şi ca rezultate”, a mai punctat Costea.

În acest moment HC Alba-Sebeș se află pe locul 5, la finalul turului, iar pentru noul sezon  Octavian Achimescu pregătește aducerea unui portar, post considerat deficitar de tehnicianul grupării din Sebeș, dar și câteva jucătoare experimentate.

 
 
 

Publicitate

Publicitate