clubul sportiv cetate alba iuliaSub egida Federației Române de Pescuit Sportiv și în organizarea Clubului Sportiv Cetate Alba Iulia și a Direcției Judeţene de Tineret și Sport Alba, sâmbătă, 17 ianuarie, pe balta Cerbu Arini, va avea loc competiția de pescuit sportiv ”Cupa Cetate”.

Competiția are drept scop și stabilirea echipei Clubului Sportiv Cetate Alba Iulia, care va participa la faza națională organizată de Federația Română de Pescuit Sportiv după această probă sportivă. Faza națională va avea loc în perioada 20 – 21 februarie pe pista de competiție de pescuit sportiv a federației din municipiul Orăștie.

La competiția organizată pe balta Cerbu Arini, pe malul râului Sebeș, va participa și campioana națională de pescuit sportiv a României, Cătălina Chiș.

Câștigătorului competiției va primi ”Cupa Cetate”, iar primii trei clasați vor fi recompensaţi cu medalii. Toți participanții vor primi diplome de participare.

Pe lângă ceaiul cald ce va fi distribuit concurenților pe timpul competiției, după festivitatea de premiere, organizatorii oferă participanților un vin fiert și o gustare caldă.

Înscrierile celor care doresc să participe se fac la sediul Clubului Sportiv Cetate Alba Iulia, strada Octavian Goga, nr.7, între orele 10.00 – 16.00, în fiecare zi, până pe data de 16 ianuarie. Pentru înscrierea la competiție nu se percep taxe de participare.

Foto: facebook

 
 
 

Publicitate

Publicitate