Astăzi, echipa de handbal masculin Voința Savini Due Sebeș, a făcut deplasarea la Sighișoara, pentru meciul cu CSȘ. După ce etapa trecută au câștiat în deplasarea de la Minaur Baia Mare, scor 26-25, astăzi, băieții antrenați de Alexandru Weber nu au avut nici o emoție, și s-au impus tot în deplasare, însă de această dată la o diferență mai mare, scor 30-37, după ce la pauză scorul era 15-19.

 Alexandru Weber se declară mulțumit de evoluția echipei și așteapă meciul cu Pitești:

A fost un joc foarte bun, suntem în formă pentru meciul cu Pitești din etapa viitoare care este vital pentru podium. Am condus pe tot parcursul partidei, nu s-a pus niciodată problema victoriei. Am rulat tot lotul avut la dispoziție, am avut și 10 marcatori, toată lumea și-a făcut treaba cu bine și asta nu poate decât să mă bucure. – a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Savini Due Sebeș

Pentru Voința Savini Due Sebeș au marcat: Cristian Suciu – 9 goluri, Florin Baciu și Iulian Grozav – câte 6 goluri fiecare, Adrian Cunţan – 5 goluri, Ionuţ Cărăgui – 3 goluri, Mihai Macarie – 2 goluri, Lucian Preda – 2 goluri, Adrian Ţone – 2 goluri, Vlad Breazu și Cristian Opincariu câte un gol fiecare.

Următorul meci pentru Voința Savini Due Sebeș se va disputa acasă, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, duminică 24 noiembrie de la ora 18:00, când întâlnește formația HC Pitești.

 
 
 

Publicitate

Publicitate