pozaÎn mai puțin de o săptămână tradiționalul Campionat Național de Powerlifting proba împins din culcat va avea loc la Alba Iulia. Peste 70 de sportivi vin în orașul Marii Uniri de 1 decembrie pentru o puternică declarație de rezistentă. Evenimentul se va desfășura duminică de la ora 17.00 la Alba Mall.

Limitele fizice vor fi încă o dată depășite la competiția din acest an. Peste 70 de sportivi se întâlnesc pentru un adevărat test de rezistență și forță. Albaiulinii iubitori de poverliffting vor avea ocazia să participe și în acest an la una din cele mai importante competiții de acest gen.

Campionat Național strânge la startul său sportivi care au influențat dezvoltarea fenomenului numit powerlifting, precum Ovidiu Pănăzan powerliftierul de care se leagă speranța obținerii unui titlu continental la nivelul acestei probe în cadrul competiției destinate seniorilor, Andrei Irimie si Avram Laurențiu două certitudini ale acestui sport. De asemenea vor mai participia Andrei Cioflică tânăra speranță a powerliftingului, Sorin Cazacu proaspăt campion mondial de powerlifting Masters I (+ 40 de ani) și mulți alții. Competiția va începe duminică, 1 decembrie, la orele 17.00, în incinta Alba Mall.

 
 
 

Publicitate

Publicitate